Catering de la A la Z

BELLA BELLISSIMA ofera servicii de catering, meniul zilei dedicate atat fabricilor, santierelor, bancilor, firmelor cu diverse activitati cat si scolilor, gradinitelor, creselor, after-school etc. De asemenea furnizam catering pentru evenimente, oferim solutii complete pentru organizare evenimente la beneficiar cu servicii de catering la cel mai inalt standard.
Meniurile, atat pentru adulti cat si pentru copii, sunt prestabilite pentru o luna intreaga, iar ca alternativa la meniul zilei pentru cei care prefera cruditatile si o alimentatie cat mai sanatoasa oferim un meniu saptamanal de salate si alte meniuri speciale de sezon. Din dorinta de a imbunatati mereu serviciile noastre si pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri incercam sa introducem mereu in meniuri preparate diversificate si care sa satisfaca gusturile tuturor, de aceea in conceperea meniurilor ne consultam intotdeauna cu clientii nostri.

Aducem soluții inovatoare și moderne de servire a prânzului sau cinei pentru ca servirea mesei să constituie o plăcere pentru consummator nu doar din punctul de vedere al gustului, ci și al prezentării.