Sibiu, str. Gladiolelor nr. 5

Comenzi: 0728 984 591 / 0746 640 640

comenzi@bellissimasibiu.ro

/bellissimasibiu

Evenimente Corporate

Organizare

Oferim servicii complete pentru organizarea evenimentelor, de la planificare și decorațiuni până la catering și aranjamente florale.

Salonul Mona Lisa

O sala de 250 de locuri si te cucereste cu un interior in culori calde. Stralucirea candelabrelor si elementele decorative fac din acest spatiu un loc elegant si plin de rafinament

Sala DaVinci

100 de locuri pentru tinerii nonconformiști, dar care țin la eleganță, distincție și stil, dar și pentru conferințe, petreceri de firmă etc.

Media

Oferim tot ce ai nevoie, sonorizare de excepție, lumini și lasere, servicii foto-video, spectacole pirotehnice și multe altele

Petreceri corporate

Spațiile Bellissima Sibiu sunt flexibile și pot găzdui cele mai variate evenimente corporate, de la petreceri de firmă până la conferințe, ședințe, lansări sau prezentări de produse. Dispunem de o amplă rețea de colaboratori, atât în Sibiu cât și țară, astfel încât putem oferi servicii conexe de cea mai înaltă calitate. Oferim servicii de sonorizare de înaltă calitate, servicii foto-video, conexiune wireless la internet și proiectoare, pe lângă întreaga noastră experiență în organizare. La toate acestea adăugăm poate cel mai bun catering din oraș.

Cere oferta