Sibiu, str. Gladiolelor nr. 5

Comenzi: 0728 984 591 / 0746 640 640

comenzi@bellissimasibiu.ro

/bellissimasibiu

Evenimente Private

Organizare

Oferim servicii complete pentru organizarea evenimentelor, de la planificare și decorațiuni până la catering și aranjamente florale.

Salonul Mona Lisa

O sala de 250 de locuri si te cucereste cu un interior in culori calde. Stralucirea candelabrelor si elementele decorative fac din acest spatiu un loc elegant si plin de rafinament

Sala DaVinci

100 de locuri pentru tinerii nonconformiști, dar care țin la eleganță, distincție și stil, dar și pentru conferințe, petreceri de firmă etc.

Media

Oferim tot ce ai nevoie, sonorizare de excepție, lumini și lasere, servicii foto-video, spectacole pirotehnice și multe altele

Nunta visată

Bellissima Sibiu dispune de două săli pentru evenimente, una ce poate acomoda aproximativ 100 de persoane și alta ce poate deservi până în 200 de persoane, ambele într-o zonă relativ centrală a orașului. Bellissima își întâmpină clienții cu oferte complete, de la decorațiuni și aranjamente florale până la muzică, sonorizare sau servicii foto-video. Meniul este unul modern, adaptabil la preferințele culinare și financiare ale clienților. La Bellissima nimic nu este întâmplător și totul se face cu bun gust și respect față de dorințele viitorilor miri.

Cere oferta

Botezul perfect

Pentru Bellissima Sibiu botezul perfect este cel în care familia și prietenii urează ”Bun venit!” pe lume micuțului iubit fără ca părinții și bunicii să fie stresați cu organizarea evenimentului. Bellissima Sibiu garantează pentru organizarea botezului de la A la Z, în cele mai mici detalii, totul fiind realizat în baza specificațiilor clienților. Fie că este vorba despre un candy-bar, ori un meniu specializat pentru copii, la Bellissima Sibiu există soluții pentru orice dorință. Tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de minunea din viața voastră!

Cere oferta

Petreceri private

Bellissima Sibiu te asigură că petrecerea ta este cea care se desfășoară exact cum ai visat. Bellissima este singurul organizator de evenimente din Sibiu autorizat legal să găzduiască petreceri până târziu, în noapte. La noi, la miezul nopții, distracția abia începe, nu se termină, ca în alte locații. Zile de naștere, majorate, petreceri ale burlacilor sau banchete alături de colegii de clasă, la Bellissima Sibiu avem cele mai bune băuturi și cea mai tare muzică. Un organizator de evenimente se va ocupa ca petrecerea ta să se desfășoare fără cusur.

Cere oferta